Információk, érdekességek az irodaszerek világából.

Irodaszer blog

Irodaszer blog

Iskolaszert szakboltból vagy hyperből?

2.rész

2015. augusztus 02. - Rakovics István

Kedves Olvasó,

Ott hagytuk abban, hogy változik a világ és vásárlási szokások. Szóval, régen két iskolaszezon volt, mivel a gagyi hyperes holmikat újra megvették a szülők a szakboltból.

Itt a folytatás: lassan kiábrándult a figyelmesebb emberfia a hypermárketből és kezdett felfutni a szakboltok forgalma. Viszont a láncok is észbe kaptak és elkezdték minőségi termékkel hígítani a silány kínálatot.

A logika a következő: olcsó gagyi iskolaszert extra áron és kedvezménnyel - erre bejön a vásárló, és emellett minőségi cuccok normál áron vagy drágábban. Lassan elkezdett működni a dolog, mivel ismert márkák is megjelentek a polcokon, bár nem olcsón. Az iskolaszer gyártók és forgalmazók is jól jártak és egyre többen akartak élni a lehetőséggel.

Ennek eredményeként néhány márka egyes termékei már igen jó áron kerültek ki a polcokra. Az áruházak ennek megfelelően bővítették a polcok számát és mutatóba már szakszemélyzetet is alkalmaztak.

Jelenleg majd minden jó márka és termék kapható az áruházakban, különösen a Tesco-ban, de ezek közül csak néhány van jó áron. A vizsgált termékek 90%-a magasabb áron volt, mint a BA-RA Papírboltban, ráadásul mi 3000 forint felett 15% kedvezményt adunk.

Kérdés, hogy az a néhány olcsóbb termék megéri-e a teljes bevásárlást? 

Kérdés, hogy a szakmai segítség és a gyors bevásárlás - amit egy szakbolt nyújt - pótolható-e néhány jó áron kapható iskolaszerrel?

Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. 

Amit mi kínálunk, az szakszerű és rugalmas kiszolgálás, versenyképes áron. Ehhez társul a házhoz szállítás,az előzetesen e-mail-ben leadott igény előzetes - időpontra - történő összekészítés és a tanácsadás.

Szeretettel várjuk a kedves Olvasót is!

BA-RA Papír-írószer Üzlet

1133 Budapest, Dráva u. 5/d. 

 

Üdvözlettel:

 BA-RA csapat

www.ba-ra.hu

www.pinterest.com/barairodaszer

www.youtube.com/barairodaszer

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr527673980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása